Om Linn Andersson

Det var en gång en liten flicka som med skrubbsår på knäna, satt vid middagsbordet och stirrade ut genom fönstret på sin röda cykel utan stödhjul som stod på gräsmattan. I dagar hade hon försökt bemästra detta obemästerbara ting utan att lyckas. Hon kände hur starkt hon ville lyckas och envisheten planterade sig i henne för att stanna.
När hon ätit upp middagen sade hon till sina föräldrar: "Nu ska jag cykla!" Hon reste sig, tog på sig hjälmen och tågade ut ur huset, ut på gräsmattan, hoppade på den röda cykeln utan stödhjul och cyklade för att aldrig ramla igen.

IMG_6792.jpg

Berättelsen ovan är en sann historia om hur jag lärde mig cykla. Jag gillar historien då den sammanfattar några av mina främsta egenskaper väldigt bra. Egenskaper som jag än idag besitter. Kort och gott är jag en envis och målmedveten "try-ist". Jag lämnar aldrig en uppgift ofullständig utan provar alla tänkbara vägar för att nå ett lyckat resultat. Envisheten är också sammanlänkad med ett vist mått av otålighet då jag, i stället för att spendera timmar på att analysera diverse möjliga utfall så provar jag först, och reflekterar därefter över resultatet och vad som kan förbättras till nästa gång.
 
Inom digital kommunikation är just nyfikenheten och icke-rädslan av att prova sig fram till bästa resultat en kommunikatörs viktigaste egenskap. Ty det som är trendigt och aktuellt på Internet idag, är sedan länge passé imorgon. För att skapa relationer med intressenter online måste man som kommunikatör vara nyfiken på målgruppen och mediet där man opererar och man måste vara beredd på att fatta snabba beslut och hoppa på "trendtåget" innan det är för sent.
  
Digital kommunikation handlar för mig först och främst om relationsskapande, att förstå hur målgruppen fungerar, dess behov och kommunicera digitalt innehåll som inte bara existerar utan också engagerar. Om detta kan jag tala om i timmar, för det är precis vad det tar att bena ut fenomenet digital kommunikation och allt det innebär. Ty en sak är säker, det finns inget enkelt grundrecept för att lyckas digitalt som organisation, men basingredienserna är alltid lyhördhet, kreativitet och mod.

Jag har tidigare arbetat som konsult för Välas sociala kanaler där fokus legat på att analysera kanalernas prestation utefter målgrupp och syftet med kanalen. Jag arbetade även med att skapa content till kanalerna i form av främst rörlig bild samt utvärderade plattformarna och mottagandet av innehållet regelbundet.

 

Just nu arbetar jag, förutom med SAFF Consulting och Spanska Akademin FF som kommunikatör på Trafikverkets utbildningsenhet. Tidigare har jag arbetat som junior konsult på PR byrån AWPRC i Malmö och som konsult för Välas sociala kommunikationskanaler.

Kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa dig!

SAFF Consulting

Javier Karroum Gomez

Fotbollskonsult

Tel: 070-540 99 53

javier@spanskaakademin.se

Linn Andersson

Kommunikationskonsult

Tel: 073-97 45 956

saffconsulting@spanskaakademin.se

Org. nummer: 969780-0796

VAT. nummer: SE969780-079601

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle

© SAFF Consulting