Söker du inspiration och vidare utbildning inom barn- och ungdomsfotboll?

Då har du hittat rätt! 

SAFF Consulting drivs av grundarna till Spanska Akademin FF och kan erbjuda allt från tränarutbildning och inspirationsträning till träningsläger i Spanien och individuell teknikträning samt kommunikativt stöd i form av webbdesign eller sociala mediestrategier.

Allt har såklart en tydlig koppling till den spanska fotbollsfilosofi som Spanska Akademins framgångar grundar sig på. 

 

Spanskt träningsläger i Sverige

HÖSTLOVSCAMP 26-30 OKTOBER 2020

Höstlovets bästa och spanskaste träningsläger får du med Spanska Akademins Camp i Helsingborg.

Disciplin, respekt och massa spansk teknisk fotboll utövas under en veckas dagläget tillsammans med våra spanska tränare Javier K Gomez och Alberto Manga.

Anmäl dig till SAFF Camp 26-30 oktober.

Tränarutbildning i 5 steg

Lär och inspireras av Spanska Akademins sportchef Javier K Gomez erfarenheter som professionell tränare i Barcelona.

I fem steg går vi igenom allt från att skapa en fotbollsfilosofi som genomsyrar hela föreningen till teknik, fysik och strategi. Teori varvas med praktiska exempel på planen för att du ska få en god helhetsförståelse för spansk fotbollsfilosofi och hur du som tränare kan applicera den på ditt eget lag.

Missa inte våra helgutbildningar där alla fem delkurser ges under en helg.

Kommunikativt stöd

Behöver din förening eller organisation en informativ, modern, lätthanterad och lättnavigerad webbplats eller önskar ni komma igång med sociala kanaler för att kommunicera med aktiva eller potentiella medlemmar, eller kunder? Då kan vi hjälpa er!

 

Vår kommunikationskonsult Linn Andersson har hjälpt flera organisationer och företag med både planering och uppbyggnad av webbsidor samt analys och det operativa arbetet med att bygga upp sociala plattformar.

Självklart utbildar vi er också i hur ni själva kan administrera och utveckla era digitala kanaler efter införandet. 

 

Träningsläger i Spanien

Vill du och ditt lag möta duktiga spanska lag i vänskapskamper på plats i Spanien?

Kombinera centralt boende i Barcelona eller Madrid, kittlande spansk mat, shopping och sightseeing med massor av fotbollsaktiviteter för laget.

 

Varje år genomför Spanska Akademin ett träningsläger i Spanien för sina medlemmar. Vi hjälper dig och ditt lag att planera en liknande fantastisk fotbollsupplevelse till ett pris som passar alla. 

 

Individuell teknikträning

Passa på att boosta dina teknik skills under de seriefria månaderna med oss.

Fortsätt träna med din egen klubb samtidigt som du i små grupper förbättrar din individuella teknik med oss en gång i veckan.

För dig som vill ha en intensiv individuell teknikträning

har vi också veckobaserad teknikträning .

 

Inspirationsträning

Är du nyfiken på Spanska Akademins träning och Javier K Gomez fotbollsfilosofi?

 

Då kan du och ditt lag, eller varför inte hela klubben, boka en inspirationsträning eller en heldagscamp med oss. 

 

Föreningskonsultation

Låt oss hjälpa er att bygga upp en god föreningsgrund från er egna fotbollsfilosofi och få den att genomsyra hela verksamheten från spelare och tränare till styrelse och föräldrar.

 

Utifrån planerade kommunikationsaktiviteter, utbildning, workshops, rätt målgruppsanpassade kanaler och en sammanhållen tonalitet hjälper vi er att ta er förening vidare in i framtiden.

 
 

Vilka är vi?

SAFF Consulting är en konsultbyrå som drivs av grundarna till Spanska Akademin. Våra specialområden är fotbollskonsultation och föreningskommunikation. 

 

Fotbollskonsultationen riktar sig till fotbollsförbund, klubbar, tränare och spelare som vill lära sig om spansk fotbollsfilosofi och hur den har bidragit till att skapa världens bästa klubb- och nationslag.

 

Föreningskonsultationen hjälper föreningar att bygga upp en god föreningsgrund med en fotbollsfilosofi som genomsyrar hela verksamheten och hitta rätt kommunikationsaktiviteter och kanaler för en sund och långsiktig föreningskommunikation. 

 

Här nedan kan du bekanta dig mer med våra konsulter och ta reda på mer om hur de kan hjälpa dig, ditt företag eller din förening att nå nya framgångar. 

 

© SAFF Consulting